Tietosuojaseloste

Käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja äärimmäistä varovaisuutta noudattaen, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille. Käytämme kohtuullisia ja asianmukaisia keinoja ja suojatoimia suojataksemme keräämämme ja käsittelemämme tiedot.

TIETOSUOJASELOSTE

Asiakkaidemme henkilötietojen suojaus on ensiarvoisen tärkeää Musiikkikoulu Music Centerin kannatusyhdistys ry:lle (Music Center). Tämä tietosuojaseloste sisältää tärkeää tietoa siitä, miksi ja miten Music Center kerää, käsittelee ja jakaa henkilötietoja.

Henkilöllä, jonka tietoja on tallennettu, on pyynnöstään oikeus saada kooste, PDF- muotoinen selvitys henkilötiedoistaan. Henkilöllä on myös oikeus pyytää henkilötietojensa oikaisua tai poistamista tai käsittelyn rajoittamista.

Kotisivujemme muce.fi ylläpitäjä on Euronic Oy/Domainkeskus.com ja sivustollamme on SSL-sertifikaatti. Kotisivulla täytettyjen lomakkeiden asiakastiedot kulkevat turvallisesti.

Music Center käyttää oppilaslaskutuksessaan HelpostiLasku Pilvipalvelua, jonka tarjoaa Billgo Oy. Sekä Billgo Oy että sen alihankkijat ovat sitoutuneet noudattamaan tietosuojalainsäädännön vaatimuksia.

Henkilötietojen tyypit
Music Center voi käsitellä seuraavia henkilötietotyyppejä:

  • –  perustiedot kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti
  • –  syntymäaika
  • –  palaute ja kommentit Music Centeristä ja palveluistamme
  • –  ladattu sisältö, kuten tiedostot, kuvat, videot jne
  • –  asiaankuuluvat tiedot työntekijästä

Markkinointiviestintä

Music Center voi lähettää tietoa musiikkikoulun toiminnasta ja hallinnollista viestintää, kuten tuotteiden tai palveluiden tilausvahvistuksia. Music Center ei jaa asiakkaiden henkilötietoa kolmansille osapuolille.

Viranomaiset
Laissa määrätyissä tapauksissa viranomaiset, kuten poliisi, voivat vaatia Music Centeriä luovuttamaan tiettyjä luonnollisten henkilöiden henkilötietoja. Music Center luovuttaa viranomaislle henkilötietoja, jos se on sovellettavien lakien mukaista.

Mikäli asiakas ei enää halua, että hänen tietojaan käsitellään, tiedot poistetaan tai muutetaan tunnistamattomaksi.

Tietosuojaselosteen muutokset
Music Center voi milloin tahansa muokata tai muuttaa tätä tietosuojaselostetta. Mikäli muutamme tietosuojaselostetta, julkaisemme päivitetyn selosteen ja ilmoitamme siitä nettisivustollamme ja sähköpostitse asiakkaillemme.

Yhteystiedot
Voit lähettää meille palautetta ja ehdotuksia osoitteeseen risto.kultala@muce.fi. Voit myös soittaa numeroon 050 68112 (puhelinaika arkisin kello 10-13)
Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti.

Helsingissä 24. toukokuuta 2018
Musiikkikoulu Music Centerin kannatusyhdistys ry