Music Centerin syyslukukausi 2020

Syyslukukausi alkaa maanantaina 17.8. Ilmoittautuminen on alkanut! Voit tehdä alustavan varauksen täyttämällä oppilashakemuksen, kiitos!

Uusi oppilas:  Täytä oppilashakemus! Vapaat oppilaspaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ei pääsykokeita. Oppilashakemuksen lähettäminen on alustava tiedustelu vapaista paikoista. Vastaamme hakemuksiin mahdollisimman pian. Voit ottaa puhelimitse yhteyttä (parhaiten arkisin kello 10-13) niin katsotaan vapaita aikoja. Puhelin 050 68112. Tiedustelut sähköpostitse: risto.kultala@muce.fi

Music Centerissä voit opiskella myös etätunneilla. Lähi- ja etätuntien vaihtelu myös onnistuu, esim kuukauden välein.

Musiikkikoulu Music Center on Munkkivuoren ostoskeskuksen k-kerroksesta ja sisäänkäynti on lähellä autohallin ovia.

Oppilas, muista pestä kädet heti tullessasi Music Centeriin, kiitos. Sairaana ei saa tulla tunnille. Olemme jo tehostaneet siivoustamme ja puhdistamme ovien kahvat ja tuolien kädensijat useita kertoja päivässä.

Oppituntien lukumäärään ja lukukausimaksuun vaikuttavat myös mahdolliset pyhäpäivät. Meillä voit käydä tunneilla haluamasi ajanjakson tai vaikka parin viikon välein.

Anna nuorelle mahdollisuus hyvään harrastukseen, josta on iloa aikuisenakin!

Music Centerissä voit opiskella: piano, pop&jazzpiano, kitara, sähkökitara, sähköbasso, rummut, viulu, ukulele, pop&jazzlaulu, kevyen musiikin laulutunnit (12-15 -vuotiaille), musiikin teoria ja bändit