Music Centerin syyslukukausi – vielä ehdit mukaan!

Saimme uuden opetuspäivän pianoon! Aikoja on tiistain tunneille – ole nopea! Myös kitara- ja rumputunneilla on muutama aika vapaana.

THL:n ohjeiden mukaisesti meillä on  käytössä maskisuositus  yli 15-vuotiaille. Oppilas, muista pestä kädet heti tullessasi Music Centeriin. Saattajan toivotaan käyttävän kasvomaskia asioidessaan Music Centerissä. Toivomme, että saattaja odottaa tunnin päättymistä esim ostarin ala-aulassa. Sairaana oppilas ei voi tulla tunnille. Oppilaan kunnon mukaan voi opettaja pitää etätunnin.

Olemme jo tehostaneet siivoustamme ja puhdistamme ovien kahvat ja tuolien kädensijat useita kertoja päivässä. Mikäli oppilas soittaa koulumme soittimella, soitin puhdistetaan jokaisen oppitunnin lopuksi. Oppilas saa käsidesiä opettajalta.

Uusi oppilas:  Täytä oppilashakemus! Vapaat oppilaspaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ei pääsykokeita. Oppilashakemuksen lähettäminen on alustava tiedustelu vapaista paikoista. Vastaamme hakemuksiin mahdollisimman pian. Voit ottaa puhelimitse yhteyttä (parhaiten arkisin kello 10-13) niin katsotaan vapaita aikoja. Puhelin 050 68112. Tiedustelut sähköpostitse: risto.kultala@muce.fi

Koronatilanteen muuttuessa opettajamme saattavat vuorotella lähi- ja etäopetuksen kanssa. Oppilas voi myös valita pelkästään etäopetuksen.

Musiikkikoulu Music Center on Munkkivuoren ostoskeskuksen k-kerroksesta ja sisäänkäynti on lähellä autohallin ovia.

Oppituntien lukumäärään ja lukukausimaksuun vaikuttavat myös mahdolliset pyhäpäivät. Meillä voit käydä tunneilla haluamasi ajanjakson tai vaikka parin viikon välein.

Anna nuorelle mahdollisuus hyvään harrastukseen, josta on iloa aikuisenakin!

Music Centerissä voit opiskella: piano, pop&jazzpiano, kitara, sähkökitara, sähköbasso, rummut, viulu, ukulele, pop&jazzlaulu, kevyen musiikin laulutunnit (12-15 -vuotiaille), musiikin teoria ja bändit