Hinnat

KEVÄTLUKUKAUSI 2024

Tuntien hinnat samat kuin syksyllä 2023. Music Centerissä ei ole kiinteää lukukausimaksua joten aloituspäivä voi olla myös kesken lukukauden. Juhlapyhät vähennetään tasauslaskussa.

Yksilötunnit Lukukausi 617,50 euroa, sisältää 19x, tunnin kesto 25 min. Maksu kahdessa erässä, 1. erä 250e ja 2. erä tasauslasku.

Pidemmät, 40 min yksilötunnit; Lukukausi 883,50 euroa, sisältää 19x, tunnin kesto 40 min. Maksu kahdessa erässä, 1. erä 350e ja 2. erä tasauslasku.

Parioppilastunnit Lukukausi 380 euroa, sisältää 19x, tunnin kesto 40 min. Maksu kahdessa erässä, 1. erä 150e ja 2. erä tasauslasku.

Ryhmätunnit Kitararyhmiä eri-ikäisille, soittotaidon mukaan. Lukukausi 297 euroa, sisältää 19x, tunnin kesto 40 min. Ryhmässä min 4 oppilasta. Maksu kahdessa erässä, 1. erä 150e ja 2. tasauslasku.

Bänditunnit kurssimaksu 156 euroa, sisältää 10x 40 min. Ryhmässä min 4 oppilasta.

Perhealennus tai toisen instrumentin alennus 10% yksilö-, pari- ja ryhmätunneista. Perhealennus myönnetään edullisemmasta hinnasta.

Soitonopettaja kotiin (kitarat ja piano) Meillä on mahdollisuus pitää soittotunnit 1-2 oppilaalle myös teillä kotona arkisin kello 12-15 välillä. Tunnin kesto 30 min 48e.

Maksujen eräpäivät 22.1.2024 ja 28.3.2024. Uusien oppilaiden kirjaamismaksu 10 euroa. Kun samasta perheestä käy tunneilla useampi kuin yksi oppilas, jaetaan lukukausimaksut kolmeen tai neljään mahdollisimman tasaiseen erään, viimeisen ollessa tasauslasku. Maksuhuomautuksesta perimme 5 euroa ja korkolain mukaisen viivästyskoron. Oppilas vahvistaa opiskelupaikkansa Music Centerissä maksamalla lukukausimaksun 1. erän laskussa mainittuun eräpäivään mennessä.

Peruutukset  Jos oppilas peruuttaa soitto- tai laulutunnin yksi kuukausi etukäteen (neljä viikkoa), tunti korvataan muuna ajankohtana tai huomioidaan seuraavassa laskussa. Myöhemmin tulleita peruutuksia emme pysty hyvittämään. Jos opettajalla on este, pyrimme järjestämään sijaisen tai tunti pidetään myöhemmin tai hyvitetään. Ryhmäkurssien (teoria, ryhmät ja bändit)  poissaoloja ei hyvitetä. Oppilaiden aktiivinen osallistuminen on koko ryhmän edistymisen kannalta tärkeää.

TUNTIHINNAT OVAT SYYSKAUDELLA SAMAT KUIN KEVÄÄLLÄ. SYYSKAUDEN ESITE JULKAISTAAN TOUKOKUUSSA.

Senioreiden soittotunnit Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa – tai jatkaa rakasta soittoharrastusta. Harjoitusohjelmistona esim ikivihreät sävelmät vuosikymmenten varrelta. Kysy soitonopettaja kotiin!

Kevyen musiikin ja pop&jazzin laulutunnit (tauolla) Laulutunneilla harjoitellaan laulutekniikan perusteet, kuten lauluasento, hengitys, resonaatio ja artikulaatio. Minkä ikäisenä tahansa voidaan harjoitella myös sävelpuhtautta, rytmiikkaa, harmoniaa, esiintymistaitoja, mikrofonitekniikkaa, sekä erilaisille musiikin genreille ominaista fraseerausta ja englanninkielen oikeaoppista ääntämystä. Nuoren oppilaan kanssa huolehditaan siitä, että ohjelmisto on hänen äänelleen terveellisellä sävelkorkeudella ja että nuori laulaja laulaa kappaletta omalla luonnollisella äänellään.