Hinnat

SYYSLUKUKAUSI 2023

Yksilötunnit Lukukausi 520e, sisältää 16x, tunnin kesto 25 min. Maksu kahdessa erässä, 1. erä 250 e ja 2. erä tasauslasku.

Pidennetyt tunnit; lukukausi 744e, sisältää 16x, tunnin kesto 40 min. Maksu kahdessa erässä, 1. erä 350e ja 2. erä tasauslasku.

Parioppilastunnit Lukukausi 320e, sisältää 16x, tunnin kesto 25 min. Maksu kahdessa erässä, 1. erä 150 e ja 2. erä tasauslasku. 

Ryhmätunnit; Kitararyhmiä eri ikäisille, soittotaidon mukaan. Maksu kahdessa erässä, 1. erä 150e ja 2. erä tasauslasku.

Bändikoulun kurssimaksu 156e, sisältää 10 x 40 min. Ryhmän minimikoko 4 oppilasta. 

Perhealennus tai toisen instrumentin alennus 10% yksilö-, pari- ja ryhmätunneista. Perhealennus myönnetään edullisemmasta hinnasta.

Soitonopettaja kotiin (kitarat ja piano) Meillä on mahdollisuus pitää soittotunnit 1-2 oppilaalle myös teillä kotona arkisin kello 12-15 välillä. Tunnin kesto 30 min 48e.

Maksujen eräpäivät 25.8.2023 ja 31.10.2023. Uusien oppilaiden kirjaamismaksu 10 euroa. Kun samasta perheestä käy tunneilla useampi kuin yksi oppilas, jaetaan lukukausimaksut kolmeen tai neljään mahdollisimman tasaiseen erään, viimeisen ollessa tasauslasku. Maksuhuomautuksesta perimme 5 euroa ja korkolain mukaisen viivästyskoron. Oppilas vahvistaa opiskelupaikkansa Music Centerissä maksamalla lukukausimaksun 1. erän laskussa mainittuun eräpäivään mennessä.

Peruutukset  Jos oppilas peruuttaa soitto- tai laulutunnin yksi kuukausi etukäteen (neljä viikkoa), tunti korvataan muuna ajankohtana tai huomioidaan seuraavassa laskussa. Myöhemmin tulleita peruutuksia emme pysty hyvittämään. Jos opettajalla on este, pyrimme järjestämään sijaisen tai tunti pidetään myöhemmin tai hyvitetään. Ryhmäkurssien (teoria, ryhmät ja bändit)  poissaoloja ei hyvitetä. Oppilaiden aktiivinen osallistuminen on koko ryhmän edistymisen kannalta tärkeää.

Musiikin teorian peruskurssi 1/3 Harjoitellaan länsimaisen, tonaalisen, sävellajeihin perustuvan musiikin perusteita. Osa-alueina ovat mm. nuottikirjoitus, rytmit, intervallit, sävellajit, asteikot ja soinnut. Aloitus tammikuussa. Tunteja 16×40 min, kurssimaksu 128e + harjoituskirja.

Musiikin teorian peruskurssit 2/3 ja 3/3 Aloitus tammikuussa. Tunteja 20×40 min, kurssimaksu 160e + harjoituskirja.

Säveltapailu 1/3 Säveltapailu eli ’solfa’ sisältää neljä eri osa-aluetta; melodiasanelu, rytmisanelu, nuoteista laulaminen ja rytmien lausuminen. Aloitus tammikuussa. Tunteja 16×40 min, kurssimaksu 128e + harjoituskirja.

Senioreiden soittotunnit Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa – tai jatkaa rakasta soittoharrastusta. Harjoitusohjelmistona esim ikivihreät sävelmät vuosikymmenten varrelta. Kysy soitonopettaja kotiin!

 

Kevyen musiikin ja pop&jazzin laulutunnit (tauolla) Laulutunneilla harjoitellaan laulutekniikan perusteet, kuten lauluasento, hengitys, resonaatio ja artikulaatio. Minkä ikäisenä tahansa voidaan harjoitella myös sävelpuhtautta, rytmiikkaa, harmoniaa, esiintymistaitoja, mikrofonitekniikkaa, sekä erilaisille musiikin genreille ominaista fraseerausta ja englanninkielen oikeaoppista ääntämystä. Nuoren oppilaan kanssa huolehditaan siitä, että ohjelmisto on hänen äänelleen terveellisellä sävelkorkeudella ja että nuori laulaja laulaa kappaletta omalla luonnollisella äänellään.