Hinnat

Syyslukukausi 2021

PIANO – KITARA – SÄHKÖKITARA – SÄHKÖBASSO – UKULELE – VIULU – RUMMUT – POP&JAZZLAULU – KEVYEN MUSIIKIN LAULUTUNNIT – MUSIIKIN TEORIA

Oppituntien lukumäärään ja lukukausimaksuun vaikuttavat mahdolliset pyhäpäivät

Parioppilastunnit

Parioppilastunneilla on kaksi samantasoista ja samanikäistä oppilasta. Tunnin kesto on 30 min, hinta 16,00 e / oppilas. Pienille (5-7 vuotiaille) oppilaille sopii 15 min yksilötunnit, hinta 16,00e. Syyslukukausimaksu 288 euroa sisältää 18 soittotuntia. Lukukausimaksu maksetaan kahdessa erässä, 1. erä on 140 e ja 2. erä on tasauslasku.

Yksilötunnit

Tunnin kesto on 30 min, hinta 26,00 e. Syyslukukausimaksu 468 euroa sisältää 18 soittotuntia. Lukukausimaksu maksetaan kahdessa erässä, 1. erä on 240 e ja 2. erä on tasauslasku. Myös 45 min tunnit, hinta 36,50 e.

Kevyen musiikin ja pop&jazzin laulutunnit

Tammikuusta 2018 alkaen tunneille ovat voineet osallistua kaikki 12 vuotta täyttäneet! Laulutunneilla harjoitellaan laulutekniikan perusteet, kuten lauluasento, hengitys, resonaatio ja artikulaatio. Minkä ikäisenä tahansa voidaan harjoitella myös sävelpuhtautta, rytmiikkaa, harmoniaa, esiintymistaitoja, mikrofonitekniikkaa, sekä erilaisille musiikin genreille ominaista fraseerausta ja englanninkielen oikeaoppista ääntämystä. Nuoren oppilaan kanssa huolehditaan siitä, että ohjelmisto on hänen äänelleen terveellisellä sävelkorkeudella ja että nuori laulaja laulaa kappaletta omalla luonnollisella äänellään.

Sisaralennukset

Saman perheen toinen jäsen saa 10% alennuksen lukukausimaksustaan, seuraavat 20%. Sisaralennus myönnetään halvimpien maksujen osalta.

Eräpäivät ovat 31.8.2021 ja 29.10.2021. Oppituntien lukumäärään ja lukukausimaksuun vaikuttavat mahdolliset pyhäpäivät. Uusilta oppilailta perimme kirjaamismaksun 10 euroa. Kun samasta perheestä käy tunneilla useampi kuin yksi oppilas, jaetaan lukukausimaksut kolmeen tai neljään mahdollisimman tasaiseen erään, viimeisen ollessa tasauslasku. Maksuhuomautuksesta perimme 5 euroa ja korkolain mukaisen viivästyskoron.

Oppilas vahvistaa opiskelupaikkansa Music Centerissä maksamalla lukukausimaksun 1. erän laskussa mainittuun eräpäivään mennessä.

Peruutukset

Jos oppilas peruuttaa soitto- tai laulutunnin kaksi (2) viikkoa ennen oppituntia, tunti korvataan muuna ajankohtana tai huomioidaan seuraavassa laskussa. Myöhemmin tulleita peruutuksia emme pysty hyvittämään. Jos opettajalla on este, pyrimme järjestämään sijaisen tai tunti pidetään myöhemmin tai hyvitetään. Ryhmäkurssien (teoria ym)  poissaoloja ei hyvitetä. Oppilaiden aktiivinen osallistuminen on koko ryhmän edistymisen kannalta tärkeää.

Musiikin teoriaryhmät alkavat viikolla 44

Harjoitellaan länsimaisen, tonaalisen, sävellajeihin perustuvan musiikin perusteita. Osa-alueina ovat mm. nuottikirjoitus, rytmit, intervallit, sävellajit, asteikot ja soinnut. 45 min.

Bändikurssit (tauolla toistaiseksi)

Perustetaan bändejä eri-ikäisille tytöille ja pojille. Myös aikuisille! Ryhmän koko 4-5 oppilasta. Bändikurssimaksu 110 euroa (10 x 45 min) sisältää myös demoäänityksen ja bändikuvan.